Εαρινό yoga retreat στη φύση

Εαρινό yoga retreat στη φύση

Σας προσκαλούμε σ΄ένα τριήμερο επαφής με τη φύση με πρακτικές γιόγκα, περιπάτους, πεζοπορία και θρεπτικό χορτοφαγικό φαγητό.Ο οικογενειακός ξενώνας Rodamos Guesthouse που βρίσκεται στην καρδιά του Χολομώντα θα μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε, να συνδεθούμε με τον Εαυτό και τη Φύση. Στην ηρεμία της φύσης, θα συμπορευτούμε σ’ ένα ταξίδι προς την εσωτερική μας γαλήνη.

Στις 12,13 &14 Aπριλίου σας καλούμε να ασκηθούμε σε πρακτικές που μας φέρνουν σε άμεση επαφή με τη καρδιά και με την ιδιότητα του ανθρώπου ως αναπόσπαστο μέλος της φύσης. Eλάτε να καλλιεργήσουμε τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να γίνει η ζωή μας μια ταπεινή, χαμογελαστή και θαρραλέα πορεία προς την ολοκλήρωση.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Παρασκευή
16:00+ Άφιξη στο Rodamos Guesthouse και τακτοποίηση στου χώρους του.
18:00-18:30 Opening Circle – Γνωριμία
18:30-20:00 Yin Yoga Practice
20:00+ Βραδινό γεύμα

Σάββατο
9.00-9:45 Ελαφρύ Πρωινό
10:30-11:45 Υοga στη Φύση
12:00-14:00 Πεζοπορία & Πρακτική βαθιάς επικοινωνίας με τη Φύση
14:30-15:00 Μεσημεριανό γεύμα
Ελεύθερος Χρόνος
18:30-19:30 Τεχνικές Αναπνοής και Διαλογισμού
20:00 Βραδινό

Κυριακή
9:00 Detox morning tea in Silence
9:30-11:00 Περιπατητικός διαλογισμός στη Φύση & Elements Yoga
11:30 Brunch
13:00 Closing Circle

Ας ενωθούμε με την ενέργεια της Φύσης!
Να ανακαλύψουμε τον πυρήνα της εσωτερικής μας ειρήνης με τη συνοδεία των ήχων του δάσους, εκεί που γη και ουρανός αρμονικά συνυπάρχουν.

Τις πρακτικές καθοδηγούν η Βάλια Βλάτσιου και ο Γιάννης Αθανασίου.

Κόστος συμμετοχής σε 2κλινο:215€
3κλινο:200€
4κλινο:190€

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διαμονή , όλες οι πρακτικές και τα γεύματα.

** Στη τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24% και η μεταφορά..
Κατόπιν συνεννόησης, θα φροντίσουμε για ShareTheRide.

*** Μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα είναι πιθανές, προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στις ανάγκες της ομάδας και τις συνθήκες της παρούσας στιγμής.

Λίγα λόγια για την Βάλια

Η σχέση της με την άσκηση και το σώμα ξεκινά από μικρή ηλικία μέσα από την τέχνη του χορού. Tο 2012 γοητεύεται από την ολιστική προσέγγιση της Yoga ως μια πρακτική σύνδεσης σώματος, νου και καρδιάς. Από τότε μοιράζεσαι διάφορες πρακτικές που μας συνδέουν με την ολότητα μας και τον κύκλο των ανθρώπων. Εκπαιδεύεται στην Anahata Yoga Academy ως Yoga (200h) και Aerial Yoga Instructor. Ταξιδεύει στην Ανατολή, μυείται σε διάφορες παραδόσεις και από το 2014 ειδικεύεται στο Thai Υοga Massage. Το 2017 έρχεται σε επαφή με τους τελετουργικούς κύκλους και την αγαπημένη της Υin Yoga (170h certified) στην οποία εμβαθύνει όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην Μπέτυ Παπαδοπούλου και τον Biff Mithoefer. Σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευση 500h TTC στην Anahata Yoga Academy, ασκείται στο διαλογισμό mindfulness, συμμετέχει σε βιωματικές ομάδες ψυχοθεραπείας και εξερευνεί διάφορα μονοπάτια αυτογνωσίας. Μεγάλη της αγάπη η Φύση και ο κόσμος των βοτάνων. Μέσα από όσα κάνει μας προσκαλεί να επανασυνδεθούμε με τη φύση γύρω μας και τη φύση μέσα μας. Με τη μητέρα Γη, που είναι από μόνη της θεραπεία. Αγαπά να μοιράζεται κυρίως πρακτικές που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και να συνδεθούμε με την αυτοφροντίδα και τη χαρά.

και για τον Γιάννη

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Η ενασχόληση του με τη γιόγκα ξεκίνησε το 2013 . Έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών καθώς και διδασκαλίας διαλογισμού του Anahata Yoga Academy . Δημιούργησε το Satya Urban Yoga με πρόθεση να μοιραστεί τις διδαχές της γιόγκα και την πρακτική τους εφαρμογή στη σύγχρονη καθημερινότητα αλλά και για να προσφέρει ένα χώρο ουσιαστικής , ειλικρινούς και βαθιάς επαφής ανάμεσα στους ανθρώπους . Αγαπά την κίνηση στη φύση καθώς τότε , πιστεύει , ότι η ένωση συμβαίνει αβίαστα και ολοκληρωτικά.

Φόρμα συμμετοχής

    Leave a Reply

    Text Widget

    A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot.

    Recent Articles

    Εκδρομή στον Όλυμπο
    April 25, 2024
    Αναζωογονητικό τριήμερο στην Πίνδο
    April 25, 2024
    Πεζοπορία και yoga στο σπίτι των θεών
    May 30, 2023

    Tag Cloud

    Post Category