Τμήματα

Prenatal Yoga

Η γιόγκα για εγκύους αποτελεί ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σωματικής και ψυχικής άσκησης για τη μέλλουσα μητέρα, που βοηθάει τη γυναίκα να βιώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη συναρπαστική περίοδο και να συνδεθεί με την εσωτερική της σοφία.

Οι σωματικές ασκήσεις, οι διάφορες αναπνευστικές τεχνικές και η πρακτική διαλογισμού συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γιόγκα για εγκύους. Η αναπνοή είναι το βασικό μέρος του προγράμματος, καθώς βοηθάει την έγκυο να χαλαρώσει, να συνδεθεί με το μωρό της και επιτρέπει τις φυσικές διαδικασίες του σώματος να στηρίξουν την εγκυμοσύνη αλλά και τον τοκετό όταν έρθει η ώρα. 

Οι σωματικές ασκήσεις συμβάλλουν στη σωστή προετοιμασία του σώματος για τον τοκετό, στη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη διατήρηση του βάρους της μέλλουσας μαμάς σε ελεγχόμενα επίπεδα, στη ελάττωση των συνηθισμένων σωματικών ενοχλήσεων της εγκυμοσύνης.

Η πρακτική διαλογισμού μαθαίνει στην έγκυο να συγκεντρώνεται καλύτερα, να διαχειρίζεται καλύτερα το άγχος της εγκυμοσύνης και του επερχόμενου τοκετού, να αισθάνεται περισσότερο το σώμα και το μωρό της. Η γιόγκα για εγκύους προσφέρει σημαντικά εργαλεία στη μέλλουσα μαμά για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και για την ώρα του τοκετού

Κλείσε τη θέση σου κι απόλαυσε τα οφέλη της γιόγκα

    Επίλεξε το πρόγραμμα σου*