Η ομάδα μας

Our Story

Ξένια Ηλινά

Δασκάλα Yoga & Aerial Yoga
Εκπαιδεύτρια Mindfulness
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Η πρακτική της ξεκίνησε στο Anahata Yoga studio, στην Θεσσαλονίκη δίπλα στην Έλενα Μουρατίδου. Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της γιόγκα αποφασίζει να εμβαθύνει και ολοκληρώνει με επιτυχία τις πρώτες 100 ώρες της βασικής εκπαίδευσης.
Συνεχίζει με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων 200hr Yoga Teacher Training και Aerial Flow Yoga Technique στο Anahata Yoga Academy.
Από 2016 έως 2020 συμμετέχει στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Anahata Yoga Academy ως εκπαιδεύτρια.
Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στο Anahata Yoga studio, αλλά στο εξωτερικό με πολλους αξιόλογους δασκάλους. Όλοι με τον δικό τους τρόπο συνέφεραν στην εξέλιξη της διδασκαλίας, αλλά της προσωπικότητας της.
Έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Delivering Mindfulness Meditation to Others (Meditation Facilitation Mentorship Program) με τον Michael Stone στο Λονδίνο, και
δυο διαδικτυακά προγράμματα Mindfulness Daily Online Course και The Power of Awareness με τον Jack Kornfield και την Tara Brach. Επίσης έχει ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Mindfulness Trainer στο Mindfulness Centre Russia με την Snezhana Zamalieva.
Αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται Hellenic Focusing Centre στην Προσωποκεντρική και Focusing βιωματική συμβουλευτική.

Η πρόθεση της είναι να μοιραστεί την πρακτική της γιόγκα και του διαλογισμού και να αναδείξει τα σημαντικά οφέλη αυτών των πρακτικών για τον σύγχρονο άνθρωπο.

Ραφαέλα Χατζηκώστα

Yoga Instructor
Aerial Kids Instructor

Η Ραφαέλα Χατζηκώστα γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα , όπου και μεγάλωσε. Το 2015 ήρθε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση στον τομέα του τουρισμού. Την ίδια χρονιά μπήκε στη ζωή της η γιόγκα,και το 2019 εκπαιδεύτηκε στην Anahata Yoga Academy (200Hr Teacher Training Course) και στη συνέχεια αποφάσισε να εμβαθύνει την εκπαίδευση της ολοκληρώνοντας το Advanced Yoga 500Hr Teacher Training. To 2021 εκπαιδεύτηκε στην Aerial Yoga και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό, αυτό της παιδικής γιόγκα. Διδάσκει μαθήματα Hatha Yoga,Vinyasa, Flexibility, Aerial & Kids Yoga και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, διαλογισμού, τεχνικών αναπνοής και άλλα πολλά.     

Νατάσα Γιαννακάκη

Εκπαιδεύτρια Yoga & Pilates
Ολιστική Σύμβουλος Ύπνου Παιδιών & Ενηλίκων
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Η Νατάσα ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Α.Π.Θ, εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο
Pilates στο Moving Wave Studio. Το 2014, γνωρίζει τη Γιόγκα και αποφασίζει να εκπαιδευτεί στο
Anahata Yoga Academy ολοκληρώνοντας το 200hr Yoga Teacher Training καθώς και το 500hr
Advanced Yoga Teacher Training.
Αργότερα, εκπαιδεύτηκε στο Yoga Campus ολοκληρώνοντας το Yoga Therapy for Insomnia &
Sleep Recovery και θέλοντας να εμβαθύνει περισσότερο στο κομμάτι της εκπαιδευσης σε σχέση
με τον ύπνο, ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Holistic Pregnancy & Child Sleep Certification
Program καθώς και στο Integrative Adult Sleep Coach Certification Program του International
Parenting & Health Institute.
Πρόθεσή της είναι να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν την
ποιότητα ζωής τους, παρέχοντας υποστήριξη και ενδυνάμωση και προσφέροντας τις γνώσεις
και τα κατάλληλα εργαλεία με στόχο την προώθηση της σωματικής, ψυχικής και
συναισθηματικής ευεξίας.

Γιάννης Αθανασίου

Yoga instructor
ιδρυτής του Satya Urban Yoga

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Η ενασχόληση του με τη γιόγκα ξεκίνησε το 2013 . Έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών καθώς και διδασκαλίας διαλογισμού του Anahata Yoga Academy . Δημιούργησε το Satya Urban Yoga με πρόθεση να μοιραστεί τις διδαχές της γιόγκα και την πρακτική τους εφαρμογή στη σύγχρονη καθημερινότητα αλλά και για να προσφέρει ένα χώρο ουσιαστικής , ειλικρινούς και βαθιάς επαφής ανάμεσα στους ανθρώπους . Αγαπά το τρέξιμο , την ορεινή πεζοπορία και τις μακροχρόνιες φιλίες .