Η ομάδα μας

Our Story

Ραφαέλα Χατζηκώστα

Yoga Instructor
Aerial Kids Instructor

Η Ραφαέλα Χατζηκώστα γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα , όπου και μεγάλωσε. Το 2015 ήρθε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση στον τομέα του τουρισμού. Την ίδια χρονιά μπήκε στη ζωή της η γιόγκα,και το 2019 εκπαιδεύτηκε στην Anahata Yoga Academy (200Hr Teacher Training Course) και στη συνέχεια αποφάσισε να εμβαθύνει την εκπαίδευση της ολοκληρώνοντας το Advanced Yoga 500Hr Teacher Training. To 2021 εκπαιδεύτηκε στην Aerial Yoga και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό, αυτό της παιδικής γιόγκα. Διδάσκει μαθήματα Hatha Yoga,Vinyasa, Flexibility, Aerial & Kids Yoga και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, διαλογισμού, τεχνικών αναπνοής και άλλα πολλά.     

Νατάσα Γιαννακάκη

Εκπαιδεύτρια Yoga & Pilates
Ολιστική Σύμβουλος Ύπνου Παιδιών & Ενηλίκων
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Η Νατάσα ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Α.Π.Θ, εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο
Pilates στο Moving Wave Studio. Το 2014, γνωρίζει τη Γιόγκα και αποφασίζει να εκπαιδευτεί στο
Anahata Yoga Academy ολοκληρώνοντας το 200hr Yoga Teacher Training καθώς και το 500hr
Advanced Yoga Teacher Training.
Αργότερα, εκπαιδεύτηκε στο Yoga Campus ολοκληρώνοντας το Yoga Therapy for Insomnia &
Sleep Recovery και θέλοντας να εμβαθύνει περισσότερο στο κομμάτι της εκπαιδευσης σε σχέση
με τον ύπνο, ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Holistic Pregnancy & Child Sleep Certification
Program καθώς και στο Integrative Adult Sleep Coach Certification Program του International
Parenting & Health Institute.
Πρόθεσή της είναι να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν την
ποιότητα ζωής τους, παρέχοντας υποστήριξη και ενδυνάμωση και προσφέροντας τις γνώσεις
και τα κατάλληλα εργαλεία με στόχο την προώθηση της σωματικής, ψυχικής και
συναισθηματικής ευεξίας.

Γιάννης Αθανασίου

Yoga instructor
ιδρυτής του Satya Urban Yoga

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη . Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . Η ενασχόληση του με τη γιόγκα ξεκίνησε το 2013 . Έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200 και 500 ωρών καθώς και διδασκαλίας διαλογισμού του Anahata Yoga Academy . Δημιούργησε το Satya Urban Yoga με πρόθεση να μοιραστεί τις διδαχές της γιόγκα και την πρακτική τους εφαρμογή στη σύγχρονη καθημερινότητα αλλά και για να προσφέρει ένα χώρο ουσιαστικής , ειλικρινούς και βαθιάς επαφής ανάμεσα στους ανθρώπους . Αγαπά το τρέξιμο , την ορεινή πεζοπορία και τις μακροχρόνιες φιλίες .

Βάλια Βλάτσιου

Yoga instructor
Thai Massage Therapist
Circle Space Holder

Η Βάλια είναι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας. Η σχέση της με την άσκηση και το σώμα ξεκινά από μικρή ηλικία μέσα από την τέχνη του κλασικού χορού. Tο 2012 γοητεύεται από την πρακτική της Hatha Yoga και εκπαιδεύεται στην Anahata Yoga Academy ως Yoga (200h certified) και Aerial Yoga Instructor. Ταξιδεύει στην Ανατολή, μυείται σε διάφορες παραδόσεις και από το 2014 ειδικεύεται στο Thai Υοga Massage. Εκπαιδεύεται σε Ελλάδα και Ταϊλάνδη, νιώθοντας πως το θεραπευτικό άγγιγμα συμπληρώνει με έναν μοναδικό τρόπο τη διδασκαλία της θεραπευτικής yoga και την αποκατάσταση του ασκούμενου σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο.

Το 2017 έρχεται σε επαφή με την αγαπημένη της Υin Yoga (170h certified) στην οποία εμβαθύνει όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στην Μπέτυ Παπαδοπούλου και τον Biff Mithoefer. Σήμερα συνεχίζει την εκπαίδευση 500h TTC στην Anahata Yoga Academy, ασκείται στον διαλογισμό mindfulness, συμμετέχει σε βιωματικές ομάδες ψυχοθεραπείας και συνεχίζει να εξερευνεί πολύτιμα μονοπάτια αυτογνωσίας. Το 2017 μυείται, επίσης, στον κόσμο των βοτάνων και μέσα από όσα κάνει μας προσκαλεί να επανασυνδεθούμε με τη φύση και τη φυσική θεραπεία. Τη φύση γύρω μας και τη φύση μέσα μας. Αγαπά να μοιράζεται κυρίως πρακτικές που μας βοηθούν να εξοικειωθούμε με τη χαλάρωση, την αυτοφροντίδα και τον ιερό χώρο μέσα μας όπου η ζωή ξεδιπλώνεται.

Νάντια Στελετάρη

Yoga instructor

H Νάντια είναι πιστοποιημένη yoga instructor (Yoga Alliance RYT® 500 ). Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε για 30 χρόνια στον χρηματοοικονομικό κλάδο. Η επαφή της με την γιόγκα ξεκίνησε το 2008 μετά από εργασιακό στρες.

Η αγάπη της για την γιόγκα την οδήγησε το 2017 να αποφασίσει να εμβαθύνει στην πρακτική ολοκληρώνοντας το 200hr Yoga Teachers Training καθώς και το 500hr Advanced Teacher Training στην Anahata Yoga Academy.

Έχει εκπαιδευτεί στην Yoga Nidra με τον Σπύρο Γκαρουντανάντα (Shiva yoga Academy) και στο Διαλογισμό με την Νάνσυ Χιτζανίδου (Anahata Yoga Academy). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διακεκριμένους δασκάλους (Νάνσυ Χιτζανίδου, Έλενα Μουρατίδου, Maite Garbizu, Khaled Kendsi, Sally Kempton, Emi Takahahsi Tull, Jerom Burdi κα) και δε σταματά να εκπαιδεύεται και να εμβαθύνει. Θέλει να μεταφέρει στους μαθητές της την αγάπη της για την γιόγκα. Να μοιραστεί μαζί τους την αρμονία την γαλήνη και την πληρότητα που νιώθει και η ίδια στην πρακτική της. Να συνειδητοποιήσουν ότι είναι υπέροχοι έτσι ακριβώς όπως είναι.

Οι τάξεις της είναι για όλες τις ηλικίες καθώς η γιόγκα είναι για όλους

Ελένη Μπέλλου

Yoga instructor
Prenatal/Postnatal Yoga Instructor

Γνώρισα την πρακτική της γιόγκα το 2014 στο Vitansa Straight Up, στην Θεσσαλονίκη.
Η ανάγκη μου να εμβαθύνω και να περπατήσω το μονοπάτι της γιόγκα ήρθε πολύ γρήγορα.
Συνεχίζω σαν μαθήτρια στο Anahata Yoga Studio όπου και εκεί ολοκλήρωσα τις 200 ώρες της βασικής εκπαίδευσης το 2016.

Έχοντας πάντα στο μυαλό μου την yoga σαν «πολυεργαλείο» τα εκαιδευτικά προγράμματα συνεχίστηκαν.
Την ίδια χρονιά παρακολούθησα και ολοκλήρωσα με επιτυχία το επόμενο εκπαιδευτικό “Aerial Yoga Therapeutics” από την Anahata Yoga Academy.
Το 2020 και ενώ έχω γίνει 2 φορές μαμά ήρθε μία ακόμη σημαντική εκπαίδευση για μένα από την Anahata Yoga Academy “Prenatal-Postnatal Yoga”
Συνεχίζω με πολλά σεμινάρια αλλά δηλώνω πάντα αιώνια μαθήτρια.
Το 2022 αποφασίζω να παρακολουθήσω μια εκπαίδευση για μια κατηγορία ανθρώπων που αγαπώ ”Yoga for Special Needs Teacher Training” από την YOGA ALLIANCE USA & YOGA ALLIANCE PROFESSIONALS UK
Αγαπώ την θεραπευτική γιόγκα και καθοδηγώ καθημερινά τάξεις για όλες τις ηλικίες αλλά και για όλα τα σώματα

Moto μου: Το «ΜΑΖΙ» είναι θεραπεία

Αναστασία Ποιμενίδου

Yoga & Aerial Yoga instructor

Γεννήθηκα το 1994 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ήρθα σε επαφή με τη γιόγκα. Η έλξη και η αγάπη για τη γιόγκα με οδήγησαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 200 ωρών του Anahata Yoga Academy το 2019. Η γιόγκα αποτέλεσε το κλειδί που άνοιξε την πόρτα για την ανάπτυξη και την αυτοβελτίωσή μου.
Μέσα από τη γιόγκα, ανακάλυψα τη δύναμη της αυτογνωσίας και αποφάσισα να γίνω δασκάλα για να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία. Η πρακτική μου συνεχίζεται με στόχο να εξελίσσεται συνεχώς.
Το 2023, ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Aerial Yoga στο Anahata Yoga Studio. Πιστεύω ότι η μάθηση και η εξέλιξη δεν γνωρίζουν όρια και έχω ως στόχο την συνέχιση της εκπαίδευσής μου με το πρόγραμμα 500 ωρών, με εξειδίκευση στη θεραπευτική γιόγκα.

Για εμένα, το πιο θαυμάσιο κομμάτι της διδασκαλίας είναι η ευκαιρία να παρακολουθώ τη μεταμόρφωση των μαθητών μέσα από τη γιόγκα. Να τους βλέπω να ανακαλύπτουν, να εξελίσσονται σε σώμα και πνεύμα αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της πρακτικής μου. Καθώς πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, βρίσκομαι εδώ για να αγκαλιάσω τη μοναδικότητά τους.

Πιστεύω ότι η aerial yoga προσφέρει πνευματική και σωματική ισορροπία και ευεξία, βοηθώντας στην αποσυμπίεση των αρθρώσεων. Ταυτόχρονα, προσδίδει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στην πρακτική μου.
Είμαι αφοσιωμένη στη διδασκαλία της γιόγκα και της aerial yoga και ανυπομονώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως δασκάλα και να μοιράζομαι την αγάπη μου για αυτές τις πρακτικές με άλλους.