Πεζοπορία και yoga στο σπίτι των θεών

Πεζοπορία και yoga στον Όλυμπο , 16 & 17/9

Ο Όλυμπος, το βουνό των Θεών μας καλεί. Ο πρώτος εθνικός δρυμός της Ελλάδας και μέλος του δικτύου Natura 2000 μας περιμένει για να μας χαρίσει τα δώρα του. Ελάτε να βρεθούμε παρέα σε τοπία μοναδικής ομορφιάς και να βιώσουμε την αίσθηση της πληρότητας στην αγκαλιά της φύσης!
Το Σαββατοκύριακο 16 κ 17 του Σεπτέμβρη σας προσκαλούμε σε μια διήμερη εκδρομή, η οποία θα περιλαμβάνει πεζοπορία ως το καταφύγιο της Πετρόστρουγκας, στο οποίο και θα διανυκτερεύσουμε, ήπιες πρακτικές γιόγκα και πρακτικές διαλογισμού.
Θα είναι μια σύντομη απόδραση από την πόλη πριν μπούμε στους ρυθμούς του φθινοπώρου που θα μας αναζωογονήσει, αφού η επαφή με τη φύση σε ένα τέτοιο μέρος αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να αναπληρώσουμε τα ενεργειακά μας αποθέματα.


Aξία συμμετοχής: 75 €
Early bird: 60€ (ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 25 Αυγούστου)
Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται οι τάξεις γιόγκα, διαλογισμού, η διανυκτέρευση στο καταφύγιο και η καθοδήγηση στις πεζοπορίες .
*Δε συμπεριλαμβάνονται τα γεύματα, η μεταφορά και ο ΦΠΑ 24%.

👉Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
📞+30 2315117399
📬 info@satyayoga.gr

Φόρμα συμμετοχής

    Leave a Reply

    Text Widget

    A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone, and feel the charm of existence in this spot.

    Recent Articles

    Εαρινό yoga retreat στη φύση
    February 1, 2024
    Yoga Masterclass for Chakra
    March 14, 2023
    Υin Yoga Κύκλος 4 μαθημάτων
    February 1, 2023

    Tag Cloud

    Post Category